پژوهش و المپیاد ها

فراخوان نخستین نشست مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی و صنعت ورزش کشوراعلام شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در جهت تحقق اهداف این دانشگاه در حوزه اشتغال، کارآفرینی و توسعه ارتباط با صنعت، نخستین نشست مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی و صنعت ورزش کشور، در قالب مجموعه نشست‌های ارتباط با صنعت برگزار می‌شود.

دکتر مهدخت بروجردی علوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، برگزاری این نشست مشترک را یکی از برنامه‌های کاربردی با محوریت ارتباط با صنعت توصیف کرد و گفت: با عنایت به اهداف، سیاست­ها و رسالت­های تاسیس این دانشگاه و حرکت در جهت رسیدن به جایگاه برترین دانشگاه نسل سوم و مهارتی کشور، قرار است در سال “جهش تولید”، با همراهی، همفکری و مشارکت اعضای خانواده بزرگ علمی کاربردی و جامعه ورزش کشور، نشست مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی و صنعت ورزش کشور در محورهای مختلف، برگزار شود.

وی افزود: این نشست با هدف توسعه آموزش‌های علمی کاربردی در صنعت ورزش کشور، توسعه مراکز آموزش علمی کاربردی ورزشی با رویکرد منطقه‌­ای و بین‌­المللی، شناسایی نیازهای آموزشی، پژوهشی و حوزه‌­های شغلی صنعت ورزش، شناسایی بازار کار صنعت ورزش و کمک به توسعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی و کسب و کار از طریق اجرای آموزش‌های شغل‌محور، همکاری در برگزاری رویدادهای علمی، فرهنگی و ورزشی مشترک و همکاری در تدوین منابع علمی مورد نیاز جامعه، برگزار می‌شود.

دکتر مهدخت بروجردی علوی ضمن تاکید بر لزوم توسعه و تقویت بیش از پیش ارتباط دانشگاه جامع علمی کاربردی با بخش صنعت کشور، از تمامی فدراسیون­‌های ورزشی، باشگاه‌های فرهنگی و ورزشی غیردولتی، تولیدکنندگان لوازم و تجهیزات ورزشی و…، دعوت کرد تا ضمن معرفی نماینده، این دانشگاه را در برگزاری هر چه بهتر این نشست همراهی نمایند.

وی در پایان ضمن محتمل دانستن برگزاری این نشست به صورت مجازی، از تمامی مدیران و مسئولان بخش‌های مختلف صنعت ورزش دعوت کرد تا آمادگی خود را جهت حضور در این نشست از طریق پرتال دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی به نشانی http://karafarini.uast.ac.ir اعلام کنند.

دکمه بازگشت به بالا